Styrets-blogg

Styrets Blogg for meldinger og annen informasjon i Engerdal Østfjell

Den enkelte som har tilleggsinformasjon, eller spørsmål kan legge inn dette på samme sted.

Eie grunn i Engerdal og kunsten å eie en slalåmbakke.

Styret informererPosted by styreleder@engerdalhytteforening.no Sun, April 29, 2018 19:05:54
I Hamar Arbeiderblad 20. april skriver Ellen Fauske i spalten Signert om det å eie grunn i Engerdal og kunsten å eie en slalåmbakke. Styrets tilsvar i denne saken kan du lese her: https://www.h-a.no/debatt/er-ikke-hyttefolk-onsket-velkommen-til-engerdal

Se også vedlegget.

• Comments(0)//styrets-blogg.engerdalhytteforening.no/#post5

Årsmøte skjærtorsdag 29.03.2018

Styret informererPosted by styreleder@engerdalhytteforening.no Sun, March 11, 2018 15:49:07
Innkalling til årsmøte skjærtorsdag 29.03.2018.

Se vedlegget.

• Comments(0)//styrets-blogg.engerdalhytteforening.no/#post4

Bortkjøring av busker, kvist mm. fra hyttetomtene

Styret informererPosted by styreleder@engerdalhytteforening.no Mon, September 11, 2017 18:05:27
Bortkjøring av busker, kvist mm. fra hyttetomtene

Se vedlegget.

• Comments(0)//styrets-blogg.engerdalhytteforening.no/#post3

Hytteeiermøte 07. oktober 2017

Styret informererPosted by styreleder@engerdalhytteforening.no Mon, September 11, 2017 18:00:53
Styret i Engerdal Østfjell Hytteeierforening inviterer til medlemsmøte i høstferien lørdag 7. oktober i Samfunnshuset i Engerdal. Møtet starter kl. 1600 og varer ca. en time. Hovedsaken er informasjon om utviklingen i drøftingene om å restarte alpinanlegget i Østfjellet. Alle medlemmer er velkomne!

• Comments(0)//styrets-blogg.engerdalhytteforening.no/#post2

Alpinanlegget

Styret informererPosted by styreleder@engerdalhytteforening.no Thu, June 08, 2017 16:21:54

Styret har tatt nye initiativ til å restarte anpinanlegget. Siden april 2017 har vi hatt tre møter med grunneierne, siste møte med grunneierne og hytteutbyggerne. Kommunen/ordføreren var også invitert, men kunne ikke delta pga utenlandsreise. Kommunen er meget positiv til at anlegget skal komme i drift igjen. Utfordringen er økonomiske krav fra to av grunneierne og Engerdal Østfjell AS. To grunneiere tilbyr å lei bort grunnen uten økonimiske krav.
Styret i EØH skal har styremøte den 12. juni 2017 og drøfte gjennom situasjonen. Hva utfallet av saken vil bli til slutt i drøftingene, er ikke mulig å forskuddtere. Med økonomiske kav for leie av grunnen fra to grunneiere som er helt ute av kurs og krav fra Engerdal Østfjell AS på kr. 2,5 mill. kr. for salg av anlegget (fikk heisen gratis da den ble satt opp), er utsiktene ikke gode.
Medlemmene i EØH vil få fyldig informasjon når saken er avklart.

• Comments(0)//styrets-blogg.engerdalhytteforening.no/#post1